Контакт с нас, реклама за 100 лв. на година

Имате възможност да рекламирате на сайта Ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) срещу 100 лева на година без ДДС

Това може да стане на едно от най-хубавите места на сайта под и около главата с банер с размери между 300-320 пиксела на основа и 60 до 90 пиксела на височина. Ако имате клиника или бизнес, свързан по някакъв начин с ЯМР, пишете ни на имейл reklama@lekar.bg или като попълните формата за контакт по-долу.

ямр ядрено магнитен резонанс реклама

За последната година сайтът е имал над 101 хиляди показвания на страниците със средна продължителност на пребиваването на една страница от почти 4 минути и половина, което е изключително много в сравнение с други сайтове, които нямат такова качество на материалите.

средна посещаемост ЯМР реклама

Средно посещаемостта на ден се движи между 400 и 500, строго заинтересовани читатели, между които не само пациенти, но и представители на самите клиники.

***

Започнахме изграждането на сайта за ЯМР с темата: Ядрено-магнитен резонанс в София. В нея представяме най-авторитетните и популярни клиники, където можете да си направите ЯМР, а също и техните цени, данните за контакт и мнения на хората. Ако и вие имате поглед върху качеството на услугата, пишете в коментарите!

Ако сме пропуснали вашата клиника или бихте желали да я рекламирате на по-добро място, пишете ни.

Сайтът има само информационна стойност, не предлага ЯМР, а само информация за него.

Ако сте здравно заведение, което извършва тази процедура, но сме ви пропуснали, пишете ни във формата за контакт по-долу, за да ви включим. Ако ли пък желаете да рекламирате на сайта, да използвате някоя от прекрасните позиции за целта, също ни пишете или се обадете на телефон 0888 571 981.


Адрес за кореспонденция: София, ул. „Черномен“ №3 (не е приемна!)
Сайтът-справочник за предлагането на ядрено-магнитен резонанс е собственост на фирма „Фарма Витал“ ЕООД с управител Георги Календеров.

Още подобни и свързани публикации: